Збийте рис із яйцем: незвичайний рецепт від бабусь сподобається всім

Сніданок – головний прийом їжі. Чудовим варіантом на сніданок для всієї родини стануть найсмачніші рисові биточки, приготувати які простіше простого. Страва виходить дуже ситною і смачною — це чудова альтернатива рисовій каші.

Для приготування рисових биточків знадобиться:

  • рис – 200 гр
  • яйце – 3 шт;
  • сіль 0,5 ч.л
  • цукор – 1 ч.л
  • вода – 200 мл;
  • молоко – 200 мл;
  • панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

Помістіть промитий рис у каструлю, додайте сіль, цукор та суміш молока з водою. Варіть рис до готовності на середньому вогні. До повністю охололого рису додайте 3 яйця і за допомогою занурювального блендера перемішайте масу до однорідності.

Злегка змочіть руки водою і сформуйте з отриманої маси биточки.

Збийте рис із яйцем: незвичайний рецепт від бабусь сподобається всім

З цієї кількості продуктів вийде приблизно 15 биточків. Підготовлені биточки запаніруйте в сухарях або борошні.

Збийте рис із яйцем: незвичайний рецепт від бабусь сподобається всім

Обсмажуйте биточки на розпеченій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Збийте рис із яйцем: незвичайний рецепт від бабусь сподобається всім

Готові биточки викладіть на паперові рушники, що дозволить прибрати зайвий жир.

Рисові биточки виходять дуже ніжними та смачними, подавайте їх у гарячому вигляді зі сметаною, згущеним молоком, варенням або медом на ваш смак.

Збийте рис із яйцем: незвичайний рецепт від бабусь сподобається всім

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...