Заправка для борщу в зиму: заощадить час, збереже бюджет, господині вже оцінили!

Цей рецепт не просто забезпечить на кухні запас дуже смачної заправки в борщ. Він допоможе заощадити пристойну суму, поки овочі продають за символічними осіннім цінами. А скільки часу і сил він збереже зайнятим жінкам – підрахунку не піддається.

Буде потрібно для заправки:

  • буряк – 3 кілограми;
  • болгарський перець, помідори, морква і цибуля – по кілограму;
  • цукор – 200 грамів;
  • столовий оцет 125 грамів;
  • олія – 200 грамів;

Як готується заправка:

Підготувати овочі потрібно так: цибулю очистити від лусочок і нарізати четвертинками. Буряк з морквою грубо натерти, помідори нарізати на кружечки, а їх на половинки. Перці нарізати в смужку.

Овочі змішайте у великій ємності, додайте олію з оцтом і цукром.

На слабкому вогні нагрійте, поки овочі не пустять сік. З цього моменту вогонь збільшіть і варять 25 хвилин.

Проварену  масу розкладіть по банках і закатайте.

При готуванні борщу черга заправки підходить в самому кінці.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...