Запіканка з кабачків за 30 хвилин, яка замінить сніданок, обід і вечерю

Неймовірно повітряна, смачна і ситна страва анітрохи не зашкодить фігурі, якщо в неї додати тільки натуральні продукти. Нею можна поласувати як рано вранці, так і пізно ввечері, повірте, зайвих кілограмів від неї не прибуде.

Для запіканки нам знадобиться:

  • Кабачки (цукіні) – 2 шт (великі);
  • Яйця – 4-5 шт;
  • Помідори – 5 шт;
  • Сир твердих сортів – 150 грам;
  • Бажання з часником (можна замінити натуральними ковбасами з додаванням часнику) – 200-300 грам;
  • Сіль – (за смаком)

Як приготувати?

Насамперед очищаємо кабачки, знімаємо тонкий шар шкірки, розрізаємо їх навпіл і вичищаємо насіння і м’яку серединку (вони нам не знадобляться).

Потім кабачкові човники подрібнюємо на самій дрібній тертці. Після цього віджимаємо натерту масу, щоб позбутися від зайвої вологи. Потім вбиваємо яйця і гарненько все перемішуємо.

У деко кладемо лист пергаментного паперу і змащуємо його олією. Виливаємо кабачково-яєчну суміш, розрівнюємо. Потім дуже тонко нарізаємо ковбаску кружками або кубиками, кому як зручно і викладаємо зверху. Наступним шаром викладаємо нарізані кружечками помідори і відправляємо все запікатися на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. За п’ять хвилин до готовності запіканки посипаємо її натертим сиром.

Запіканка готова! Смачного! Її можна їсти як в холодному вигляді, так і в гарячому!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...