Запечені соковиті кабачки з фаршем, сиром і рисом. Цей ситний рецепт ідеально підійде для сімейної вечері

Сьогодні ми хотіли б розповісти вам, як приготувати смачні запечені кабачки з м’ясним фаршем та сиром.

Складові:

  • 4 кабачка;
  • 300 г курячого фаршу;
  • 300 г свинячого фаршу;
  • 300 г йогурту;
  • 150 г моцарели;
  • 120 мл води;
  • 80 г рису;
  • 1 цибуля;
  • томатний соус – 1 ст. л .;
  • часник – 2 зубчики;
  • паприка – ½ ч. л .;
  • чорний перець, сіль і трави – за смаком.

Процес приготування запіканки

Відварити рис до напівготовності. Потім з’єднати обидва фарші, рис, дрібно нарізану цибулю і зелень. Також додайте в суміш подрібнений часник, сіль, перець і паприку. Ретельно перемішайте.

Наріжте кабачки рівними круглими скибочками. Помістіть суміш рису і м’яса на кожну скибочку. Потім викладіть кабачки в форму для запікання в кілька рядів.

Змішайте йогурт, томатний соус, сіль і перець. Додайте трохи води. Ретельно все перемішайте. Вилийте соус в форму. Зверху посипте тертою моцарелою.

Запечені соковиті кабачки з фаршем, сиром і рисом. Цей ситний рецепт ідеально підійде для сімейної вечері

Випікати страву слід при температурі 180 ° C близько 1 години 30 хвилин. Накрийте форму для запікання фольгою і зніміть її за 5 хвилин до закінчення варіння, тоді запіканка виходить золотисто-коричневою.

Запечені соковиті кабачки з фаршем, сиром і рисом. Цей ситний рецепт ідеально підійде для сімейної вечері

Rating
( No ratings yet )
Loading...