Заливаємо печінку кип’ятком і вона стає соковитою, навіть якщо була пересушена. Через 5 хвилин можна готувати

Печінку прийнято було вимочувати в молоці для ніжності, але молоко все ж таки надає м’ясу трохи не той смак. Кулінар порадив чинити інакше і заливати печінку звичайним кип’ятком: стане соковитою, навіть якщо була пересушена.

Інгредієнти: 800 г печінки, 2 цибулини, 2 зубчики часнику, соняшникова олія, 4 столові ложки сметани, чайна ложка гірчиці. Сіль та спеції кладемо за смаком, рецепт припускає експерименти.

Нарізаємо півкільцями цибулю, подрібнюємо часник. Розігріваємо сковороду та обсмажуємо їх із додаванням солі. Ріжемо печінку порційно і перекладаємо її в глибоку миску.

Заливаємо печінку кип'ятком і вона стає соковитою, навіть якщо була пересушена. Через 5 хвилин можна готувати

Заливаємо кип’ятком, залишаємо на п’ять хвилин. Потім зливаємо воду і перекладаємо печінку до цибулі.

Заливаємо печінку кип'ятком і вона стає соковитою, навіть якщо була пересушена. Через 5 хвилин можна готувати

Обсмажуємо 3 хвилини, потім вимикаємо вогонь та під кришкою даємо настоятися ще 5 хвилин. Змішуємо сметану з гірчицею і додаємо в сковороду до печінки.

Заливаємо печінку кип'ятком і вона стає соковитою, навіть якщо була пересушена. Через 5 хвилин можна готувати

Знову вмикаємо вогонь (трохи нижче за середній) і тримаємо на плиті ще 15 хвилин.

Заливаємо печінку кип'ятком і вона стає соковитою, навіть якщо була пересушена. Через 5 хвилин можна готувати

Вже перед подачею трохи присипте печінку зеленню.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...