Закуска з плавленого сиру і оселедця – оригінальна і смачна

Розповідаємо про рецепт однією цікавою закуски. Точніше, це оселедцева намазка на шматочок хліба. На її приготування йде всього кілька хвилин. А основне в цій роботі – заздалегідь мати під рукою філе оселедця.

До слова, його можна самій зробити, розібравши тушку риби. Або ж купити в магазині філе з оселедця в вигляді консервів.

Покроковий процес приготування:

1. Заздалегідь зваріть неочищену моркву. Вона повинна бути настільки м’якою, що її легко проколоти ножем. Потім дайте моркві охолонути, почистіть і нарізайте у вигляді дрібних кубиків.

2. Сирок плавлений попередньо покладіть в морозилку на 20 хв. Підмерзлий шматок сиру легше нарізати ножем на більш дрібні частини. Подрібнений сир треба додати до порізаної моркви.

3. Зараз слід обробити тушку слабосоленого оселедця до отримання філе без кісточок і шкірки. Потім нарізуйте філейну частину оселедця дрібними кубиками і покладіть в загальну масу.

4. Заздалегідь з холодильника дістаньте пачку вершкового масла. Воно повинно бути розм’якшене і еластичне. Масло кладіть в суміш вже готових інгредієнтів.

5. Тепер всю цю масу треба перемішати, посолити згідно вашого смаку і поставити на півгодини на полицю холодильника, щоб вона злегка застигла.

6. Несіть закуску до столу разом з скибочками свіжого батона. Або закуску можете відразу намазати на шматочки білого хліба і в такому вигляді пропонувати присутнім за столом. Всім смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...