Закуска з яєць з помідорами та перцем

Ви навіть не уявляєте, як іспанці люблять яйця. Якщо, звичайно, вам не доводилося бувати на Піренейському півострові! У середземноморській кухні цей продукт дуже затребуваний. Кількість яєць, що з’їдається середньостатистичним громадянином на рік, коливається близько 150 штук. А ще там знають, як готується чудова закуска з яєць, яка по красі не поступається нашим писанкам.

З усіх частування на святковому столі це одне з найситніших і найяскравіших. Вони миттєво привертає увагу гостей! Подавати їх слід перед гарячою основною стравою.

Нам знадобиться:

  • Яйце – 6 шт.
  • Шинка – 100 г
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Помідор – 0,5 шт.
  • Оливки – 200 г
  • Зелена цибуля – 1 пуч.
  • Червоний перець мелений – 0,5 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Майонез – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування:

Відваріть яйця до повної готовності (близько шести-семи хвилин), почистіть від шкаралупи. Розріжте яйця на половинки, дістаньте жовтки і розімніть їх.

Закуска з яєць з помідорами та перцем

Дрібно наріжте варену ковбасу та зелень. Додайте до жовтка разом із майонезом і перемішайте.

Закуска з яєць з помідорами та перцем

Нафаршуйте половинки ситним фаршем.

Закуска з яєць з помідорами та перцем

Дрібно наріжте помідор та болгарський перець. Прикрасьте верх фаршированих яєць як на фото – так, щоб максимально покрити начинку. Готово!

Закуска з яєць з помідорами та перцем

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...