Загостріть ножі від м’ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Поліпшіть м’ясорубку в рази, заточивши її ножі так гостро, що вони зможуть перемелювати навіть кістки! Робота проста, швидка і не дуже енерговитратна.

Заточувати ножі потрібно на ідеально рівній поверхні – тоді вийде якісний результат. Для цього знадобиться скло або дзеркало як основа. Під нього покладіть якусь дерев’яну поверхню. Зверху на скло закріпіть двосторонній скотч і до нього на скло приклейте 600 наждачний папір.

Загостріть ножі від м'ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Тепер зробіть невеликий, саморобний пристрій для швидкого та ефективного заточування. Візьміть дерев’яну рейку, ножем підстругайте один кінець, щоб він ідеально підійшов у центр ножа, другий кінець – для другої деталі м’ясорубки (решітки).

Загостріть ножі від м'ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Змочивши трохи наждачний папір з пульверизатора, встановіть ніж м’ясорубки, у нього закріпіть рейку і поворотно-поступальними рухами заточіть ніж. Те саме зробіть з решіткою.

Загостріть ножі від м'ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Потім змініть наждачний папір на 1000 або навіть 2000, щоб надати особливої гостроти. Якщо вам хочеться закінчити роботу якнайшвидше, то вставте рейку в шуруповерт і заточіть ножі з його допомогою за хвилину.

Загостріть ножі від м'ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Після такої роботи м’ясорубка буде дуже гострою та перестане намотувати жили.

Загостріть ножі від м'ясорубки настільки гостро, що вона зможе мелоти навіть кістки! Швидко та просто

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...