За цим рецептом маринує перчик моя мама вже багато років. Перевірений роками!

Маринований перець - рецепт приготування

Складові

  • 5 кг. червоного м’ясистого болгарського перцю

Для маринаду:

  • 1 л. води
  • 300 гр. цукру
  • 130 гр. солі
  • 350 мл. рослинної олії
  • 2 ст.л. оцтової есенції 70%
  • за смаком – часник, петрушка

Рецепт приготування маринованого перцю

Готуємо маринад. Змішаємо всі інгредієнти і ставимо на плиту.

Перець миємо, розрізаємо вздовж навпіл, очищаємо від насіння.

Опускаємо в киплячий маринад, варимо 2 хвилини рівно.

Додаємо в маринад петрушку і роздавлений часник.

Доводимо до кипіння (1 хвилина).

Розкладаємо перець по банках.

Заливаємо маринадом і закатуємо ошпареними кришками. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...