“З’їдаються на раз-два”. Тарталетки з начинкою з грибів та сиру

Ця випічка у формі невеликого кошика, який наповнюється начинкою – це смачна та апетитна закуска. Продуктів потрібно мало. Готувати її зовсім не складно. Як правило, з першого разу тарталетки виходять у всіх.

До речі, наведеної у списку кількості інгредієнтів вистачить на 15 порцій.

Необхідні продукти:

  • Тарталетки – 15 штук;
  • Свіжі печериці – 300 гр.;
  • Ріпчаста цибуля – 1 штука (розмір середній);
  • Яйце – дві штуки, зварені круто;
  • Плавлений сирок – два пакетики.
  • Часник – 2 зубки;
  • Кріп – середній пучок;
  • Майонезу, солі, чорного перцю (молотого) взяти згідно смаку;
  • Рафінованої олії – для обсмажування.

Покроковий процес приготування:

1. Яйця треба покласти в каструльку, залити водою та поставити на вогонь. Через 8 хв. після того, як вода закипить, погасіть вогонь, залийте яйця холодною водою і нехай вони охолонуть.

2. Поки варяться яйця, очистіть цибулину і наріжте максимально дрібно.

3. Розігрійте сковорідку, налийте трошки олії без запаху, нагрійте її і покладіть шматочки цибулі. Обсмажувати треба на вогні середньої сили до появи трохи золотистого відтінку.

4. Гриби треба промити, обсушити і нарізати на дрібні кубики.

5. У підсмажену цибулю кладіть гриби. Перемішайте і смажте до рум’яного кольору печериць. Потім посоліть і поперчіть, як звикли, перемішайте і зніміть із плити.

6. Перекладіть гриби та цибулю на велику тарілку, застелену паперовим рушником. Так підуть надлишки олії. Залишіть, поки продукти не охолонуть.

7. Яйця, що охолонули після варіння, треба очистити від шкаралупи і натерти на тертці (дрібній). У миску, де лежать яйця, натріть 2 сирки (плавлені) також на дрібній терочці.

8. Покладіть сюди ж часник, який пропущений через прес, обсмажені разом із цибулькою печериці, дрібно порізаний кріп. Все це треба посолити, поперчити та заправити соусом «Майонез». Потім добре перемішайте.

9. Цією смачною начинкою заповніть тарталетки, прикрасьте гілочками зелені і несіть до столу.

Заповнювати кошики тарталеток начинкою з печериць треба перед тим, як ви понесете страву на стіл. В іншому випадку випічка може розмокнути і тарталетки втратять свій смак.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...