Викриття рецепта “Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом”

Всім привіт. Сьогодні я вирішила перевірити, мабуть, самий гучний передноворічний рецепт пирога з мандаринами, який пропонували, щоб ми приготували. Рецепт зачаровує нас своєю простотою і геніальністю. Адже це так просто – залити мандарини тістом і запекти. Цікаво, чому люди раніше не додумалися до цього? Давайте я спечу цей мандариновий пиріг, і ми дізнаємося, чи дійсно все так смачно.

Насамперед нам потрібно застелити форму для випічки пергаментним папером, щоб потім не було зайвої метушні. Папір кладемо на знімне дно. Зверху встановлюємо бортик форми і затискаємо кріплення. Зайвий папір зріжемо ножицями.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Потім можна зайнятися підготовкою мандаринів. Мандарини очищаємо від шкірки і розрізаємо навпіл. Якщо є кісточки, то їх потрібно видалити.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Тепер будемо готувати тісто. У глибоку миску розбиваємо три яйця, всипаємо 80 грам цукрового піску, 5 грам ванільного цукру і дрібку солі. Збиваємо все міксером протягом 3-4 хвилин до отримання однорідної маси. Потім додаємо 100 мілілітрів молока, 40 грам розтопленого вершкового масла і знову збиваємо міксером до однорідності. До отриманої маси додаємо 150 грам борошна і 1 чайну ложку розпушувача. Перемішуємо все віночком до зникнення грудочок.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Майже всі приготування вже зроблені, залишилося тільки зробити карамель. На суху сковороду висипаємо 4 столові ложки цукрового піску і чекаємо поки він розтопиться на середньому вогні. Коли цукор починає перетворюватися в рідину, ми починаємо перемішувати його лопаткою. На повне розчинення цукру у мене пішло 3 хвилини.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Отриману карамель відразу вливаємо в форму, так як вона дуже швидко твердне. Зверху кладемо половинки мандаринів. Залишилося тільки все залити тістом і відправити в духовку. Випікаємо пиріг 40 хвилин. Спочатку 25 хвилин при температурі 180 градусів, а потім зменшуємо температуру до 160 градусів і випікаємо ще 15 хвилин.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Ось і все, наш святковий мандариновий пиріг готовий! Перевертаємо його на тарілку і прибираємо папір. Завдяки мандаринам пиріг виглядає досить апетитно.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Але давайте скоріше відріжемо шматочок і спробуємо на смак. Сам бісквіт досить непоганий, я б навіть сказала смачний. А ось самі мандарини мене сильно здивували і аж ніяк не з кращого боку. Після випічки мандарини придбали огидно гіркий смак схожий на полин.

Викриття рецепта "Взяла свіжі мандарини і залила їх тістом"

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...