Всього 10 хвилин. Дуже швидке яблучне печиво

Готується воно швидко і просто, набагато швидше ніж приготування будь-якого яблучного пирога. Рецепт просто підкорює!

Все що необхідно:

  • 80 гр цукор
  • 10 гр ваніліну
  • 170 гр борошно
  • 1 ч.л. розпушувач
  • 100 гр вершкове масло (кімнатної температури)
  • 1 яйце (воно теж повинно бути кімнатної температури – дістаньте заздалегідь)
  • дрібка солі
  • 1/3 ч.л. кориці (за бажанням)
  • яблука – 2 шт (середнього розміру)

У мисці змішуємо м’яке масло, сіль, цукор, ванілін, корицю. Збиваємо міксером пару хвилин, після додаємо яйце. Збиваємо до однорідного стану.

Борошно змішати з розпушувачем і відправляємо до основної маси. Перемішуємо. Має вийти м’яке, липке тісто.

Яблука очищаємо від шкірки і серцевинки. Нарізаємо дрібними кубиками або натираємо на великій тертці. Додаємо і змішуємо з тістом.

На деко, застелене пергаментним папером, викладаємо тісто за допомогою ложки або формуючи мокрими руками.

Залишаємо між печивом місце – воно буде збільшуватися в розмірі в процесі …

Відправляємо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин до рум’яності.

Виходять ароматне, м’яке печиво, яке просто тане у роті. Спробуйте!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...