Восьме чудо кулінарії: курячий багатошаровий торт

Цей торт робиться за принципом печінкового, але він точно сподобається тим, хто недолюблює смак печінки.

Вам знадобиться:

Для коржів:

  • 0,5 кілограма курячого філе;
  • 2 середні цибулини;
  • 3 яйця;
  • стакан сметани;
  • 6 столових ложок борошна;
  • 1 чайна ложка солі;
  • по 0,5 чайної ложки меленого чорного перцю і соди.

Для крему:

  • 2 склянки майонезу;
  • 5-6 зубчиків часнику;
  • 4 великих стиглих помідора;
  • стакан тертого сиру;
  • пучок зелені;
  • жменя оливок.

Приготування:

Пропустіть філе і цибулю через м’ясорубку, додайте у фарш яйця, борошно, сметану, соду, сіль і перець. Ретельно перемішайте і обсмажте коржі на розігрітій сковорідці середнього розміру, змащеній олією, з двох сторін до рум’янцю.

Помідори поріжте на тонкі кружечки, зелень дрібно посічіть, а майонез змішайте з часниковим пюре.

Коли всі коржі готові, зберіть торт: корж, часниковий майонез, помідори, сир, зелень. Повторіть всі шари. Бажано, щоб трохи сиру і зелені залишилося для посипання верхнього коржа.

Прикрасьте половинками оливок і поставте в холодильник на 1-2 години для просочення. Можна їсти в холодному вигляді, а можна трохи розігріти в мікрохвильовці.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...