Влітку улюблений десерт моєї сім’ї – полуничний торт з сирним кремом: випікати його не потрібно

Торт з сирним кремом - рецепт приготування

Цей десерт прекрасно підходить для дачі. Нічого пекти не потрібно, виходить все дуже смачно, соковито і ароматно. Тому в сезон полуниці мої рідні завжди просять цей торт. А я не відмовляю, адже це дуже просто і корисно.

Щоб приготувати ягідний торт з сиром, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • 400 грам домашнього сиру,
  • три столові ложки завареної кави;
  • стільки ж цукрової пудри;
  • два банана;
  • 400 грам ягід;
  • три столові ложки сметани, чим густіша, тим краще;
  • 150 грам шоколаду без добавок.

Спочатку потрібно взяти форму для випічки. Мені подобаються скляні, так як десерт в них виглядає дуже красиво. Ягоди промиваємо, нарізаємо скибочками. Робити їх занадто тонкими не варто. Викладаємо частину ягід на дно і боки форми.

Влітку улюблений десерт моєї сім'ї - полуничний торт з сирним кремом: випікати його не потрібно

Заварену каву змішуємо зі сметаною. Додаємо цукрову пудру. Сир потрібно гарненько збити, щоб він став більш ніжним і кремовим. Додаємо сметану.

Шоколад потрібно натерти, а банан нарізати на скибочки, трохи по діагоналі. Чим довші шматочки, тим зручніше буде їсти десерт.

Влітку улюблений десерт моєї сім'ї - полуничний торт з сирним кремом: випікати його не потрібно

Половину банана викладаємо на ягоди, посипаємо частиною цукру, викладаємо трохи крему. Повторюємо шари. Зверху посипаємо залишками шоколадної крихти. Тепер торту треба постояти в холодильнику близько трьох годин.

Влітку улюблений десерт моєї сім'ї - полуничний торт з сирним кремом: випікати його не потрібно

Rating
( No ratings yet )
Loading...