Відмінний швидкий рецепт заливного пирога без шкоди для фігури

Ділюся з вами рецептом, який мені розповів кухар мого улюбленого кафе. Тепер економлю кругленьку суму і готую його вдома сама за лічені хвилини.

Нам знадобиться:

  • Молода капуста (це обов’язково) – пів кілограма;
  • 2 варені дрібно нарізаних яйця;
  • Кріп – за смаком;
  • Розтоплене вершкове масло – 70 гр – це для начинки.
  • Яйця – 4 штуки;
  • Сметана – 100 гр;
  • Майонез – 50 гр;
  • Борошно – 140 гр;
  • Розпушувач – 2 ч.л;
  • Сіль, перець – за смаком – це для тіста.

Як готувати

Щоб приготувати ідеальне і швидке заливне тісто, в ємність виливаємо сирі яйця, майонез, сметану, чайну ложку солі, борошно і розпушувач, ретельно і енергійно перемішуємо. Пам’ятаємо, що величезний плюс цього рецепту в тому, що незважаючи на те, що нам не потрібно «паритися» зі складним тістом, пиріг виходить ідеальним по консистенції і ніжним.

Дрібно шаткуємо капусту, дрібно ріжемо кріп, додаємо два варених яйця, дрібно нарізаних, перемішуємо (до речі, замість яєць можна використовувати моркву, я також додавала в начинку тертий твердий сир, однак такий підхід, звичайно ж, робить страву менш дієтичною).

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо начинку, заливаємо тістом. (Здавалося б, нічого складного, але яка неймовірна смакота буде чекати нас вже через 25-30 хвилин!)

Ставимо в духовку на 180 градусів на 30 хвилин, готовність перевіряємо ножем, пам’ятаємо, що може знадобитися менше часу. Пиріг можна зверху прикрасити кунжутом. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...