Така смакота доречна на будь-якому столі. Чудово підійде для фуршетного столу. Приготувати її дуже легко і швидко, тому впорається будь-яка господиня. Апетитна вона не тільки на вид, але і на смак. Поєднання інгредієнтів порадує кожного. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню такою приголомшливою закускою.
Необхідні інгредієнти
- 200 гр нарізки шинки
- 1 плавлений сир
- 20 гр моркви по-корейськи
- 2 яйця
- 2 столові ложки майонезу
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Покроковий процес приготування закуски
В першу чергу відварюємо попередньо яйця, охолоджуємо і очищаємо їх.
Після чого натираємо на дрібній фракції терки плавлений сирок. Бажано перед приготуванням на деякий час покласти його в морозильну камеру, щоб потім було зручно його натерти. Відправляємо його в окрему ємність.
Потім ріжемо дрібно корейську моркву і відправляємо до сирків.
Використовуючи терку, натираємо на дрібно фракції підготовлені яйця. Перекладаємо їх до решти інгредієнтів і додаємо сіль з меленим чорним перцем.
Заправляємо все майонезом і добре перемішуємо.
Тепер розміщуємо підготовлену начинку на скибочки шинки і скручуємо рулетиками. Якщо шинка дуже тонко нарізана, то вона добре буде тримати форму. Якщо ж ні, то можете закріпити зубочистками.