Вершкове масло стали робити вдома замість покупки у магазині. Потрібні тільки вершки та 30 хвилин

Вершкове масло без непотрібних добавок, консервантів та емульгаторів, з’являється на магазинних полицях дедалі рідше. Тому і причин купувати такий субпродукт майже не залишилося: набагато простіше і смачніше зробити справжнє домашнє масло прямо на кухні з вершків і всього за півгодини.

Вершки для приготування бажано брати із ринку, домашні. Вибрати якісні вершки просто: вони мають бути густими, не розбавлені молоком та без солодкого присмаку.

Вершки мають бути холодні. Перекладаємо їх у глибоку зручну миску та збиваємо міксером до появи щільної структури. Також відокремиться сколотин, його треба буде злити.

Вершкове масло стали робити вдома замість покупки у магазині. Потрібні тільки вершки та 30 хвилин

У принципі, масло вже готове. Промиваємо його холодною водою, формуємо по порціях і даємо застигнути в холодильнику – через 20 хвилин масло можна пробувати.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...