Вареники з яскравого тіста з начинкою

Яскраві вареники з начинкою - рецепт приготування

Хочеться іноді урізноманітнити свій раціон і надати яскравості страві. Це зробити можна за допомогою нашого рецепта, який пропонуємо вам прочитати, потім приготувати самостійно оригінальну страву – кольорові вареники. Вони виходять яскравими, корисними, так як всі продукти, а також барвники в них є повністю натуральними. Варениками можна нагодувати всю сім’ю, причому можна ними поснідати, повечеряти.

Складові:

  • борошно – 300 г;
  • буряк сирий – 2 шт;
  • жовток – 2 шт;
  • сіль за смаком;

Як приготувати начинку:

  • сир домашній – 500 мл;
  • пучок кропу;

Перемішайте всю масу сиру з подрібненою зеленню.

Спосіб приготування:

Сирий буряк натріть на грубій терці, відіжміть сік (150 мл).

Змішайте всю кількість солі, борошна, жовтків, соку буряка, перемішайте. Дайте тісту трохи відстоятися, закривши його ненадовго поліетиленовою плівкою.

Розкачайте отриману масу тіста, виріжте виїмкою кружечки, всередину покладіть сирну начинку, закріпіть, надайте форму вареникам.

Отриману продукцію можна відварити або відправити на полицю холодильника.

Готові вареники можна подавати зі сметаною. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...