Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Сьогодні будемо готувати вафлі із фаршем. Щоб м’ясна начинка не видалася сухою та нудною, до неї слід додати трохи овочів. Морква та солодкий перець відповідають за соковитість, а солоні огірочки – за пікантність. Всю цю смакоту поміщаємо між вафлями та обсмажуємо. Повірте, м’ясна закуска здатна перевершити всі ваші очікування та скласти гідну конкуренцію знайомим стравам.

Необхідні продукти:

  • Вафельні коржі – 2 шт.
  • Свинний фарш – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Болгарський перець – 0,5 шт.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Панірувальні сухарі – 120-150 г
  • Вершки – 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
  • Соняшникова олія – 70 мл
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Додайте до фаршу 1 яйце, сіль та перець. Очищену моркву натріть на великій тертці і відправте в миску з фаршем.

Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Очистіть перець від насіння та наріжте дрібними кубиками. Так само подрібніть огірки. Додайте овочі до фаршу, влийте вершки та всипте 3 ст. л. панірувальних сухарів. Перемішайте.

Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Викладіть всю начинку на одну велику квадратну вафлю, накрийте зверху другою.

Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Розріжте заготівлю на прямокутні шматочки. Для цього розділіть вафлі з начинкою на 3 частини вертикально і на 4 горизонтально.

Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Збийте яйця. Вмочіть вафлі спочатку в яєчну масу, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажте з двох сторін на розігрітій олії до золотистого кольору.

Вафельна закуска-сендвіч: соковитішу страву із фаршу ще не пробувала

Якщо ви не їсте або не любите смаженого, тоді вафельну закуску можна запекти в духовці. Виставте температуру 180–190 градусів, накрийте заготовки фольгою та запікайте 30 хвилин. Виходить навіть смачніше за котлети. Обов’язково спробуйте!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...