В дитинстві багато людей дуже полюбляли горішки. Як їх правильно готувати?

Багато людей пам’ятають з дитинства, який чудовий смак був у горішків з вареним згущеним молоком. Приготувати їх нескладно. За нижченаведеним рецептом можна доволі швидко зробити смачні та м’які горішки. Ваша родина із задоволенням скуштує їх за чаєм.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг пшеничного борошна;
  • 200 грамів будь-яких горіхів;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 банка вареного згущеного молока;
  • 200 грамів вершкового масла;
  • 2 ст. л. сметани 15-20%;
  • 1 ч. л. столового оцту;
  • 0,5 ч. л. харчової соди;
  • 150 грамів цукру піску;
  • 150 грамів ванільного цукру.

Як приготувати:

Потрібно змішати м’яке масло, цукор та ванільний цукор. Потім усе перетерти.

Далі додаються яйця, сода, сметана та оцет. Добре перемішати.

Борошно потрібно просіяти, додати до суміші інгредієнтів та замісити тісто. Приготовлене тісто повинно вийти м’яким та еластичним. Воно не повинно липнути до рук. Далі тісто загортається в харчову плівку та кладеться в холодильник на 30 хвилин.

З тіста необхідно зробити кульки. Слід відібрати кульки, щоб вистачило на 2 випікання. Інші кульки розміщуються у прохолодному місці.

Форма змащується олією. На неї слід покласти кульки. Потім форму потрібно притиснути. Випікати, доки кульки не набудуть золотистий колір.

Горіхи потрібно перемішати зі згущеним молоком.

Ця суміш використовується для начинки горішків, коли вони охолонуть.

Це найбільш смачне печиво у всьому світі. Порадуйте себе та своїх дітей! Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...