Улюблений рецепт зимового соління: соте з кабачків, помідорів і перцю

Взимку такій страві на столі ціни не буде!

Список інгредієнтів для приготування соте:

  • Один кілограм баклажанів;
  • Один кілограм помідорів;
  • 400 грамів моркви;
  • 400 грамів болгарського перцю;
  • Гострий червоний або чорний перець;
  • Часник;
  • Сіль і цукор за смаком;
  • Оцет;
  • 150 мілілітрів соняшникової олії.

Процес приготування

Баклажани нарізати середніми кубиками, при цьому не знімати з них шкірку.

Болгарський перець нарізати великими кубиками. Подрібнити часник.

Дрібно нарізати моркву пластинами або кубиками.

Помідори помістити в блендер або м’ясорубку для приготування з них однорідної маси.

У каструлю для приготування соте додати соняшникову олію, моркву і болгарський перець, овочі тушкувати близько двадцяти хвилин.

Додати в цю ж ємність баклажани і однорідну масу з помідорів, тушкувати ще 20 хвилин.

Додати часник, перець, сіль і цукор за смаком.

Додати оцет (рекомендується використовувати 9% -ний оцет), тушкувати ще 10 хвилин і знімати соте з вогню.

Розкласти соте в банки і щільно закрити кришкою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...