Пиріг, який завжди виходить. Навіть мої діти справляються з приготуванням цього пирога. Зараз я навчу готувати його і вас.
Для приготування смородинового пирога потрібно:
- 400 грамів смородини (можна взяти малину);
- 230 грамів борошна;
- 2 курячих яйця;
- 150 грамів цукру;
- 5 грамів солі;
- 70 грамів молока;
- 2 грами ваніліну;
- 2 столові ложки соняшникової олії;
- 1,5 чайної ложки розпушувача.
Як готувати смородиновий пиріг
Ви чекаєте, що я напишу, як замісити тісто і в якій послідовності? Я цього не зроблю. А все тому, що це зовсім не важливо! Змішайте всі інгредієнти, крім ягід, в глибокій мисці до однорідності.
Тепер залийте тісто в масляну форму, а зверху раскидайте ягідки. Саме розкладкою ягід найбільше люблять займатися мої дітки. Тепер настав час відправляти пиріг в духовку!
Випікаємо його 40-50 хвилин при 180 градусах. Смачного!