У сезон смородини я часто балую рідних смородиновим пирогом

Пиріг, який завжди виходить. Навіть мої діти справляються з приготуванням цього пирога. Зараз я навчу готувати його і вас.

Для приготування смородинового пирога потрібно:

  • 400 грамів смородини (можна взяти малину);
  • 230 грамів борошна;
  • 2 курячих яйця;
  • 150 грамів цукру;
  • 5 грамів солі;
  • 70 грамів молока;
  • 2 грами ваніліну;
  • 2 столові ложки соняшникової олії;
  • 1,5 чайної ложки розпушувача.

Як готувати смородиновий пиріг

Ви чекаєте, що я напишу, як замісити тісто і в якій послідовності? Я цього не зроблю. А все тому, що це зовсім не важливо! Змішайте всі інгредієнти, крім ягід, в глибокій мисці до однорідності.

Тепер залийте тісто в масляну форму, а зверху раскидайте ягідки. Саме розкладкою ягід найбільше люблять займатися мої дітки. Тепер настав час відправляти пиріг в духовку!

Випікаємо його 40-50 хвилин при 180 градусах. Смачного!

У сезон смородини я часто балую рідних смородиновим пирогом

Rating
( No ratings yet )
Loading...