Ці конвертики, завжди з’їдаються ще гарячими

Конвертики з начинкою - рецепт приготування

Нам знадобиться:

  • Борошно – 500 гр.
  • Вода – 350 мл. (кімнатної температури, кип’ячена)
  • Сіль – 1 чай. лож.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт. (середнього розміру)
  • Цибуля зелена – 150 гр.
  • Кріп – 150 гр.
  • Вершкове масло – 250 гр.
  • Соняшникова олія для смаження

Рецепт приготування конвертиків

Для початку, готую дуже просте тісто на воді. Борошно відправляю в глибоку миску. У склянці з водою розводжу сіль. Порціями вливаю воду в муку, замішуючи тісто.

Ці конвертики, завжди з'їдаються ще гарячими

Тісто має вийти тугим, однорідним і не липким!

Накриваю тісто кришкою і залишаю на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Тим часом готую начинку. Максимально дрібно нарізаю одну середню цибулину. Так само, подрібнюю зелену цибулю і кріп. Змішую інгредієнти між собою, солю і перчу.

Ці конвертики, завжди з'їдаються ще гарячими

Повертаюся до тіста! Тісто ділю на 6 – 7 рівних частин. Робочу поверхню посипаю борошном.

Розгортаю одну частину тіста в тонкий млинець (товщиною приблизно 2 – 3 мм), змащую розтопленим вершковим маслом, викладаю начинку.

Ці конвертики, завжди з'їдаються ще гарячими

Загортаю тісто в конверт! Теж саме проробляю і з іншими частинами тіста.

Далі, сковороду змащую олією і обсмажую конвертики на середньому вогні під кришкою з кожного боку до золотистого кольору.

Ці конвертики, завжди з'їдаються ще гарячими

Готово! Приємного апетиту і до нових зустрічей!

Rating
( No ratings yet )
Loading...