Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

Пропоную Вам рецепт найсмачніше булочок, які обов’язково вийдуть. Така випічка розлетиться за кілька секунд. Ваші рідні обов’язково попросять добавки.

Інгредієнти:

  • 400 мл теплого (не гарячою, це важливо!) молока
  • 2 ч.л. дріжджів
  • 100-120 гр цукру
  • 800 гр борошна
  • 1 яйце
  • 50 мл соняшникової олії
  • 0,5 ч.л. солі
  • ваніль
  • 1000 грам густого повидла (у мене абрикосове)

У теплому молоці розчинити дріжджі і 1 ст.л цукру від загальної кількості, дайте постояти 5-7 хвилин. Додайте решту цукру, яйце, олію, сіль і ваніль, добре перемішайте. Просійте борошно і замісіть м’яке, еластичне тісто. Перекладіть його в глибоку каструльку, накрийте кришкою і приберіть в розігріту до 40 ° С і вимкнену духовку на 1,5-2 години.

Через цей час, перекладіть тісто на присипаний борошном стіл і розділіть на колобки (я роблю булочки по 60 гр) і розкачайте їх у вигляді витягнутого овалу.

Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

На один кінець викладіть начинку, зліпити до середини вареником, а другий кінець розріжте, не доходячи до краю, ножем для піци або звичайним на смужки.

Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

Накрийте вареник зверху отриманою «сіточкою» і підігніть край під булочку.

Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

Викладіть булочки на змащений маслом пергамент, накрийте рушником і знову приберіть в тепле місце на 20-30 хвилин. Потім змастіть зверху збовтаним яйцем і випікайте при 180 ° С до рум’яного кольору (приблизно 20 хвилин).

Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

Готовим булочка дайте трохи охолонути (це важко, я знаю) і подавайте до столу! Смачного!

Ці домашні булочки з повидлом як в дитинстві. Ділюся простим рецептом!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...