Є безліч найрізноманітніших рецептів котлет, але мало з яких виходять дійсно смачними і соковитими.
Котлети вийшли занадто важкими? Занадто сухими? Занадто жорсткими? Вихід є, і він простий – додайте цей овоч в фарш і ви отримаєте самі ідеальні котлети в житті …
Що необхідно, щоб створити такі котлети? Перше, правильне м’ясо. Найкраще підійде фарш зі свинини. Друге, добавки: обов’язкові яйце, цибуля ріпчаста цібуля, сіль і перець за смаком. Третє, і головне, щоб котлета вийшла соковитою і м’якою, необхідно додати кабачок.
Вийміть з нього все насіння, якщо він не молодий зріжте шкірку і натріть на середній тертці. Додайте у фарш в співвідношенні 3 частини м’яса на 1 частину кабачка. Сухарі і молоко в котлети додавати не треба!
Спробуйте і ви побачите різницю, і більше не захочете робити по іншому.