Ніжність і чудовий смак цього пирога просто неможливо описати словами! Жодна шарлотка з ним не зрівняється! Приголомшливий пиріг, від якого ви отримаєте море задоволення і нові незвідані смакові відчуття!
Знадобляться наступні продукти:
- 800 г яблук;
- 100 мл молока;
- два курячих яйця;
- 25 г вершкового масла;
- 50 г цукру;
- дві ч. л. пекарського порошку;
- одна щіпка солі;
- 70 г борошна.
Приступаємо до приготування пирога
Спочатку збийте яйця до піни, після всипте цукор і продовжуйте збивати. Повинна вийде пишна маса білого кольору.
З яблук зріжте шкірку, видаліть серцевину і поріжте тоненькими напів кружками. Щоб фрукти не потемніли, збризніть їх соком лимона.
Борошно необхідно просіяти, а масло розтопити. Додайте їх в збиту масу.
Також влийте молоко, всипте пекарський порошок і додайте дрібку солі. Приступайте до вимішуванню тіста.
Порізані яблучка покладіть в тісто і розмішайте.
Звичайну форму потрібно застелити пекарським папером, а форму без силікону не потрібно.
Викладіть тісто у форму і розрівняйте. Посипте цукром, корицею і покладіть зверху невеликі шматочки вершкового масла.
Увімкніть духовку на 180 ° для розігріву. Поставте пиріг на 35 хвилин, але стежте за приготуванням. Духовки у всіх різні.