Торт “Зимова казка” – дуже смачний і ніжний

Торт “Зимова казка” просто тане в роті, неймовірно смачний і красивий, ідеально впишиться в святкове меню. Смачного!

Необхідні продукти:

  • Яйця – 6 шт
  • Цукор – 6 ст. ложок
  • Борошно – 6 ст. ложок
  • Сіль – дрібка
  • Ваніль – на смак
  • Розпушувач – 1 чайна ложка

Просочення:

  • Молоко – 200 мл
  • Цукрова пудра – 3-4 ст. ложки

Крем:

  • Вершки 33% – 500 мл
  • Цукрова пудра – 150 гр
  • Маскарпоне – 250 гр
  • Вишня – 400 гр
  • Журавлина – 300 гр + цукрова пудра 150 гр

Форма 24-25 см.

Покроковий процес приготування:

Духовку розігріти на 180 градусів.

1. З’єднати збиті яйця, цукор, ваніль. Збити.

2. В отриману масу додати розпушувач. Поетапно додавати 6 ложок борошна (з гіркою) добре перемішуючи.

3. Спекти бісквіт. Діаметр форми 24-25 см.

Я випікаю в мультиварці на режимі “Бісквіт”.

Торт "Зимова казка" - дуже смачний і ніжний

4. Просочення: з’єднати молоко і цукрову пудру, перемішати.

5. Крем: з’єднати холодні вершки (33%) і цукрову пудру. Добре збити.

Додати москарпоне (будь-який крем-сир), збити.

Торт "Зимова казка" - дуже смачний і ніжний

6. Остиглий бісквіт розрізати на 3-4 коржа.

Дно тарілки для торта змастити кремом.

Всі коржі просочити теплим просоченням.

Нижній корж змастити кремом. Викласти вишню.

Торт "Зимова казка" - дуже смачний і ніжний

Аналогічно – другий корж. Третій корж затягнути тільки кремом. Торт відправити в холодильник на ніч або на 4 – 6 годин.

Торт "Зимова казка" - дуже смачний і ніжний

6. Перед подачею змішати журавлину і цукрову пудру. Прикрасити торт. Присипати цукровою пудрою і торт готовий! Смачного!

Торт "Зимова казка" - дуже смачний і ніжний

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...