Торт «Сметанник» більше не випікаю, готую його на сковороді. Виходить швидше, смачніше і ароматніше

Сметанник на сковороді – відмінне рішення для тих, хто хоче заощадити час і побалувати себе смакотою.

Для приготування коржів нам знадобиться:

  • 200 грам сметани.
  • 1 \ 4 чайної ложки соди.
  • 1 чайна ложка солі.
  • 150 грам цукру.
  • 300-35 грам борошна.

Для приготування крему нам знадобиться:

  • 500 грам сметани.
  • 2-3 столові ложки цукрової пудри.

Спосіб приготування «Сметанника»

В окрему миску кладемо: сметану (200 грам), цукор (150 грам), соду (1 ч.л.), дрібку солі. Всі інгредієнти необхідно ретельно перемішати.

У готову масу просіваємо борошно. Добре перемішуємо і починаємо місити тісто.

У вас повинно вийти м’яке і еластичне тісто. Воно майже не прилипає до рук.

Готове тісто розділити на 8 рівномірних шматків.

Кожен шматочок розкачайте в коло, діаметрів – 22 сантиметри.

У вас має залишитися велика кількість обрізків. Їх вистачить на дев’ятий корж.

Розігрійте сковороду з товстим дном.

Випікайте коржі на повільному вогні. Виходить по 2 хвилини на одну сторону.

Приготуйте крем. Змішайте сметану з цукром і збийте вінчиком або міксером.

Тепер збираємо торт. Змащуємо коржі кремом і складаємо один на одного. Потім просочуємо боки. Смачного!

Торт «Сметанник» більше не випікаю, готую його на сковороді. Виходить швидше, смачніше і ароматніше

Rating
( No ratings yet )
Loading...