Торт “Панчо” на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Сьогодні хочу поділиться рецептом торта «Панчо», на який мені потрібно 20 хвилин для приготування і навіть духовку включати не потрібно.

Необхідні продукти:

Для бісквіта:

  • Яйця – 3 шт
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Молоко – 10 ст.л.
  • Цукор – 8 ст.л.
  • Борошно – 7 ст.л.
  • Какао порошок – 4 ст.л.
  • Сода – 1/2 ч.л. (погасити)
  • Соняшникова олія – 5 ст.л.

Для крему:

  • Сметана – 800 гр.
  • Цукрова пудра – 3-4 ст.л.
  • Ананаси консервовані – 1 банка
  • Волоські горіхи – 100 гр.

Покроковий процес приготування торта “Панчо”

Для початку приготуємо тісто. У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо 8 ст.л. цукру, вливаємо 10 ст.л. молока, перемішуємо вінчиком. Додаємо 7 ст.л. борошна без гірки і 4 ст.л. какао порошку. Перемішуємо і додаємо половину ч.л. соди, погасимо її соком лимона. Тепер додаємо 5 ст.л. олії. Перемішуємо, тісто готове.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Беремо форму силіконову у мене діаметром 22 см або відповідний посуд для мікрохвильової печі, змащуємо маслом, переливаємо тісто. Випікати будемо в мікрохвильовій печі.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Ставимо форму в мікрохвильову піч, встановлюємо потужність 800 ват, час 6 хвилин 30 секунд і натискаємо на старт. Після звукового сигналу, дверцята не можна відкривати ще хоча б хвилин 5.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Готовий бісквіт дістаємо з мікрохвильової печі, виймаємо на решітку і даємо йому охолонути, остигає він швидко.

За цей час приготуємо крем: в миску кладемо 800 грам сметани, я беру жирністю 20%, додаємо цукрову пудру до смаку, я додаю 3 ст.л. любите солодше додайте більше.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Збивати міксером не можна інакше крем буде рідкий, потрібно лише тільки перемішати віночком.

За бажанням сметану можна замінити на вершки, тоді потрібно збити міксером до м’якої піни.

Консервовані ананаси порізати кубиками, волоські горіхи заздалегідь обсмажені порізати ножем.

Беремо бісквіт, розділимо його на 3 частини. 1 корж прибираємо, а 2 коржа наріжемо кубиками.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Збираємо торт. Кладемо корж, який ми залишали цілим, просочуємо сиропом від ананасів, змащуємо сметанним кремом. Посипаємо ананасами і горішками.

Частину крему відкладаємо – приблизно 200 грам. У решту крему кладемо порізаний бісквіт. Обережно перемішуємо.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Тепер шматочки кладемо на 1 корж, кладемо ананаси і горішки, злегка змазати кремом. Кладемо нарізаний бісквіт і так продовжуємо формувати гірку. Зверху обмазуємо кремом.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Тепер розтопити шоколад 80 грам, гіркий або молочний, який Вам більше подобається. Найзручніше це зробити в мікрохвильовій печі. Ставлю шоколад на 15-20 секунд в мікрохвильову піч, при потужності 800 ватів, потім дістаю перемішую і ставлю ще раз на 15-20 секунд і так поки шоколад не розтопиться.

Торт "Панчо" на який я витрачаю 20 хвилин часу. Ділюся рецептом

Поливаємо шоколадом тортик. Побажанню посипаємо горішками. Прибираємо тортик в холодильник, дамо йому трохи зміцніти.

Тепер дістаємо, розрізаємо і подаємо з горнятком чаю. Спробуйте такий варіант приготування швидкого тортика, впевнена Вам він сподобається. М’які просочені коржі з кисленькими ананасами і горішками. Це дуже смачно.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...