Торт «Наполеон» з заварним кремом – ніжний, м’який і дуже смачний

Торт «Наполеон» з заварним кремом виходить дуже ніжним, м’яким, солодким і дуже ситним. Готується десерт просто, тому рецепт варто зберегти.

Подавати «Наполеон» найкраще з якимись гарячими напоями, наприклад, чаєм, какао або кавою. Також він відмінно поєднується з будь-якими соками, компотами і навіть молоком.

Інгредієнти:

  • Маргарин – 2 пачки по 190 г.
  • Оцет 9% – 2 ст. л.
  • Борошно – 350-400 г.
  • Молоко – 1 л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вода – 60 мл.

Приготування торт «Наполеон»:

1. У каструлю вилити молоко, додати цукор, 1 ст. ложку борошна.

2. Після цього додати курячі яйця і все дуже добре перемішати вінцем або навіть збити трохи міксером.

3. Поставити каструлю на сильний вогонь і, постійно помішуючи, заварити крем. Дана процедура зазвичай займає не більше 5-7 хвилин. Дати крему охолонути повністю.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

4. У велику миску викласти маргарин, який нарізати на кубики. Додати борошно.

5. Після цього додати оцет і воду.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

6. Замісити руками тісто.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

7. Розділити його на рівні шматки. Розкачати 1 корж в тонкий круглий пласт.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

8. Відправити пласт в розігріту до 200 градусів духовку на 3 хвилини. Таким чином спекти всі коржі.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

9. Кожен корж промазати заварним кремом. Один корж залишити для прикраси.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

10. Подрібнити корж в крихту. Посипати нею торт зверху і збоку.

11. Дати торту просочитися протягом 2-3 годин, а ще краще 1 добу.

Торт «Наполеон» з заварним кремом - ніжний, м'який і дуже смачний

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...