Торт Наполеон без випічки за 20 хвилин

Чи любите ви Наполеон, як люблю його я? Тоді вам точно сподобається такий варіант його виконання. Це максимальний смак і мінімальна трата часу і сил.

Необхідні продукти:

  • Печива листкового «вушка» – 350-400 гр
  • Молока – 600 мл
  • Яєць – 2 шт.
  • Цукру – 3 ст.л.
  • Борошна – 3 ст.л.
  • Ваніліну – 10 гр
  • Вершкового масла – 100 гр

Форма діаметром 18 см.

Покроковий процес приготування:

У мисці змішуємо вінчиком до однорідності яйця, цукор і борошно. Молоко прогріваємо, поки не стане гарячим – НЕ кип’ятити! Робимо це при постійному помішуванні, щоб не пригоріло.

Невеликими порціями додаємо половину молока до яєчної суміші і інтенсивно перемішуємо.

Добра порада: якщо у вас молоко таке гаряче, що яйця згорнулися. не турбуйтеся. Пробийте все блендером і суміш стане однорідною. Але краще до цього не доводити!

Тепер суміш вливаємо в молоко, що залишилося. Ставимо на вогонь. І варимо на середньому вогні, при постійному помішуванні, щоб не було грудочок і не пригоріло. Варимо до загустіння. У гарячий крем додаємо ванілін і масло.

Віночком перемішуємо поки масло не розтане. Крем готовий (якщо любите солодше, додайте ще цукор)!

Форму вистеляємо плівкою, викладаємо печиво в один шар і промазуємо їх теплим кремом. Чергуємо печиво з кремом, останній шар повинен бути крем.

Торт Наполеон без випічки за 20 хвилин

Печиво, яке залишилось за допомогою качалки подрібнюємо в крихту, якою після посипаємо наш тортик.

Залишаємо Наполеон при кімнатній температурі, поки крем не охолоне. А після ставимо в холодильник на пару годин.

Важливо! Щоб тортик вийшов дійсно смачним і просоченим, «вушка» повинні бути свіжими і хрусткими.

Наш ледачий Наполеон готовий! Налітаємо ласуни!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...