«Чародійку» можна використовувати як прекрасне рішення для любителів солодкого десерту, які не бажають довго морочитися з приготуванням.
Необхідні продукти:
- Борошно (пшеничне) – 150 гр .;
- Розпушувач для тіста – одна ч. л .;
- Яєць – чотири штуки;
- Цукор – 150 гр.
Продукти для крему:
- Ванільний цукор – 1 пакет або ванілін 1 гр .;
- Цукровий пісок – 0,1 кг;
- Молоко – 0, 250 літри;
- Масло – 70 гр .;
- Яйце – одне;
- Борошно – дві ст. ложки.
Інгредієнти для глазурі:
- Масло вершкове – 30 гр .;
- Молоко – три стол. ложки (або 60 мілілітрів);
- Какао-порошок – 50 мг (або 3, 5 ст. л.);
- Цукор – чотири столові ложки.
Покроковий процес приготування:
Як готувати бісквіт:
1. У мисці треба збити яйця за допомогою віночка. Додати цукор і добре збивати міксером. Швидкість – середня, час – 2-3 хв.
2. В іншому посуді слід змішати розпушувач з борошном і просіяти. По частинах кладіть їх в яйця. Міксером перемішуйте тісто до утворення однорідності.
3. Борти форми з випікання треба промазати маслом (вершковим), дно застелити пергаментом. Налийте тісто і підрівняйте його за допомогою лопатки.
4. Випікати – 30 хвилин при 185 градусах (або до сухої зубної палички / шпажки).
Крем заварний готують так:
1. У каструльку покладіть всі продукти, не взявши молоко і масло. Потрібно добре це розмішати, налити 125 мілілітрів молока і поставити на плиту.
2. Чекайте: крем повинен закипіти. Потім влийте решту молока і на слабкому вогні, весь час помішуючи, дочекайтеся загустіння крему.
3. Зніміть посуд з вогню і додайте масло в крем.
4. Перемішуйте до розчинення масла і появи однорідності маси.
6. Для формування торта остиглий бісквіт потрібно розділити надвоє. Для того, щоб коржі не були дуже сухі, їх потрібно просочити за допомогою цукрового сиропу. Зробити його легко. В половинку склянки гарячої води покладіть одну стол. ложку цукрового піску.
7. Потім обидва коржа змастіть заварним кремом. Коли «Чародійка» буде зібрана, її треба облити теплою, а не холодною глазур’ю з шоколаду. Для її приготування з’єднайте всі продукти в окремій каструльці і поставте на плиту. Варити треба до того, як глазур почне ставати густою.
8. Повністю готовий тортик віднесіть на полицю холодильника на 3 год. До кінця цього часу кожен корж максимально буде просочений заварним кремом, а сама глазур охолоне. Їжте з радістю!