Торт без випічки “Райська насолода”. Простий і дуже смачний торт

Сьогодні я ділюся з вами рецептом смачного торта без випічки під назвою «Райська насолода»! Сама його назва говорить за себе.

Для цього торта не потрібна духовка, готувати його досить просто і з цим завданням зможе впорається кожен!

Інгредієнти для форми 20 см:

  • Вафлі вершкові – 180 г
  • Цукор – 100 г (в молоко)
  • Сир домашній – 800 г
  • Кокосова стружка -100 г
  • Молоко -250 мл
  • Желатин -25 г
  • Вода – 150 мл
  • Цукор – 140 г (до сиру)

Процес приготування:

1. Для основи торта я використовую вершкові вафлі. Їх необхідно подрібнити в блендері в дрібну крихту.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

2. Далі я виливаю в каструлю молоко, потім додаю цукор і пакетик ваніліну. Все перемішую, нагріваю молоко до повного розчинення цукру. Кип’ятити молоко не потрібно.

3. Потім я висипаю в гаряче молоко кокосову стружку, все перемішую і через пару хвилин вимикаю вогонь. Залишаю стружку набухати в молоці до повного охолодження.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

4. Зараз я беру велику тарілку, ставлю на неї роз’ємне кільце, а потім висипаю в нього подрібнені в крихту вафлі. Утрамбовую їх ложкою формуючи щільний корж. Забираю основу торта в холодильник на 15 хвилин.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

5. Підготовляю желатин. Висипаю його в піалу, заливаю водою і ретельно перемішую масу. Ставлю желатин в мікрохвильовку секунд на 30, щоб желатин повністю розчинився.

6. Тим часом я викладаю в глибоку миску сир в брикетах і виливаю до нього розбухлу в молоці кокосову стружку.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

7. Трохи збиваю цю масу занурювальним блендером, а потім додаю цукор. Знову трохи збиваю масу.

8. Потім я виливаю до сиру остиглий желатин і збиваю інгредієнти ретельно до максимально однорідної консистенції протягом 3-4 хвилин.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

9. Дістаю корж з холодильника і виливаю на нього сирно-кокосову масу. Ставлю торт в холодильник на 3-4 години до повного застигання.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

10. Коли торт захолоне, я посипаю його кокосовою стружкою і прикрашаю листочками м’яти. Знімаю акуратно роз’ємне кільце і подаю торт до столу.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

Смачного! Цей торт тане в роті, і його краще їсти через пів години-годину після того, як ви дістали його з холодильника. Так його консистенція буде набагато ніжніша.

Торт без випічки "Райська насолода". Простий і дуже смачний торт

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...