Тонкі яблучні млинці з шоколадною начинкою

Сьогодні я вирішила насмажити млинців. Знаю, звичайними вас не здивувати. Тому буду готувати млинці з яблуками за бабусиним рецептом. І фрукти підуть зовсім не в начинку. Подрібнені свіжі яблука я буду додавати прямо в тісто. Завдяки цьому тонка і ніжна випічка стане ще духмяною і смачною.

Інгредієнти

  • Яблуко – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 400 мл
  • Соняшникова олія – 6 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 130 г
  • «Нутелла» за смаком

Помийте яблука, розріжте на чотири частини, видаліть серцевину і наріжте шматочки пластинками. Складіть яблука в глибоку миску, додайте яйця і збийте занурювальним блендером до однорідності.

Тонкі яблучні млинці з шоколадною начинкою

Додайте молоко, соняшникову олію, цукор і борошно. Добре збийте тісто віночком, щоб не залишилося грудочок.

Розігрійте сковорідку, змастіть її соняшниковою олією (додатково до інгредієнтів) і налийте один ополоник тіста. Рівномірно розподіліть його по поверхні і обсмажте з двох сторін.

Змастіть кожен млинець з одного краю шоколадною пастою, подверніте краї і скрутіть налисники. Кількість начинки залежить від ваших уподобань.

Тонкі яблучні млинці з шоколадною начинкою

Яблучні млинці можна подавати без начинки, зі сметаною і варенням. На вигляд вони схожі на звичайні, але як тільки ви зробите перший укус, відразу відчуєте тонкі яблучні нотки. А в поєднанні з шоколадною або горіховою пастою – взагалі смакота. Переконайтеся самі!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...