Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М’які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Такі пиріжки можна було знайти на ринку, на вокзалі навіть у школі їх продавали. Якщо ви хочете згадати цей смак м’якого і повітряного тіста всередині, але хрумкого зовні, з дуже смачною начинкою — картоплею зі смаженою цибулькою. то обов’язково готуйте за цим рецептом!

Інгредієнти:

  • розсіл – 200 мл;
  • відвар картоплі – 200 мл;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • дріжджі сухі – 7 гр.;
  • соняшникова олія – 4 ст. л.;
  • борошно – 800 гр.;
  • картопля – 4-5 шт.;
  • спеції на смак (сіль, перець, паприка);
  • смажена цибуля – 1 шт.

Відваріть картоплю до м’якості. Розсіл з-під огірків чи помідорів змішайте з відваром картоплі. Сюди ж додайте сіль, цукор, олію та сухі дріжджі. Просійте борошно, замісіть тісто м’яке. Накрийте рушником та залиште на 40 хвилин.

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Картоплю розімніть в пюре, додайте улюблені спеції, сіль, смажену цибулю.

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Тісто розділіть на шматочки, скачайте з них кульки.

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Зліпіть пиріжки з начинкою, як завжди.

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Злегка приплюсніть пиріжок долонею і смажте в олії з обох боків до золотистості.

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Подавайте пиріжки хоч гарячими, хоч остиглими — смачно у будь-якому разі!

Ті самі пиріжки, як із вокзалу. М'які всередині, хрумкі зовні, дуже повітряне тісто

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...