Тепер не купую додому шинку, а випікаю її сама в звичайній жерстяній банці

Хочете побалувати рідних апетитним домашнім делікатесом? Приготуйте смачну курячу шинку, натуральну, соковиту і ніжну.

Знадобиться нам такий набір продуктів:

  • куряче філе – 600 г
  • желатин – 1 столова ложка
  • італійські трави – 1 чайна ложка
  • часник – 2 зубчики
  • чорний мелений перець і сіль за смаком

Ще нам знадобиться жерстяна банка (в принципі, навіть квадратна зійде від будь-яких консервів) і рукав для запікання.

Приготування шинки

Наріжте шматочками філе, змішайте його з усіма спеціями, желатином і подрібненим часником і дайте постояти 20 хвилин. Потім висипте суміш в рукав, засуньте в бляшанку і гарненько утрамбуйте. Тільки після цього можна зав’язати край.

Тепер не купую додому шинку, а випікаю її сама в звичайній жерстяній банці

Далі випікаємо шинку. У розігріту на 190 градусів духовку відправляємо банку на 50 хвилин. Після цього даємо нашій страві охолонути, виймаємо з рукава делікатес і відправляємо в холодильник на 12 годин.

І нехай цей рецепт далекий від технології приготування шинки по Держстандарту, все одно страва виходить дуже і дуже смачною. Приємного апетиту вам і вашим близьким!

Rating
( No ratings yet )
Loading...