Це кращий рецепт м’ясного хліба, готується без багатьох проблем і зайвого клопоту. Обов’язково візьміть його на замітку.
Нам знадобляться:
- Яловичий фарш – 250 грамів
- Курячий фарш – 250 грамів
- Морква – 1 штука
- Цибуля – 1 штука
- Яйця – 2 штуки
- Панірувальні сухарі – 50 грамів
- Майонез – 30 грамів
- Оливкова олія – 30 мл
- Сіль – 1 чайна ложка
- Чорний перець – 1 чайна ложка
- Базилік – ½ чайної ложки
- Орегано – ½ чайної ложки
Покроковий процес приготування:
У мисці ретельно збиваємо яйця, додаємо майонез, знову перемішуємо. Висипаємо панірувальні сухарі, базилік, орегано, сіль і перець, знову перемішуємо. У яєчну масу викладаємо яловичий і курячий фарш.
У сковорідці на невеликій кількості рослинного олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і моркву протягом 3-5 хвилин. Далі обсмажування викладаємо до основних компонентів і перемішуємо до отримання однорідної маси. Потім надаємо форму батона або буханки хліба, викладаємо на алюмінієву фольгу і змащуємо оливковою олією.
Загортаємо хліб на фольгу, відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів на 50 хвилин. Після цього розкриваємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин до красивого рум’яного кольору.