Так рибу ви ще не готували! Через 10 хвилин хек та минтай не впізнають

Інгредієнти: 800 г хеку, по 1 буряку, цибулі та моркві, 1/2 чайної ложки коріандру, суміш перців, чайна ложка цукру, часник, сіль, 50 мілілітрів води, столова ложка томатної пасти, олія.

Починаємо із заправки. У глибоку миску на дрібній тертці натираємо буряки та моркву. Розігріємо олію на сковороді і насипаємо суміш перців і трохи сушеного часнику. Через 15 секунд додаємо на сковороду дрібно нарізану цибулину. Ще через хвилину перекладаємо до цибулі моркву та буряк. Трохи присипаємо цукром, солимо. Перемішуємо та смажимо все разом на середньому вогні. Потім додаємо томатну пасту, чекаємо ще 4 хвилини.

Так рибу ви ще не готували! Через 10 хвилин хек та минтай не впізнають

Філе хека ріжемо невеликими шматочками. Перчимо, солимо та обсмажуємо з обох боків на окремій сковороді по 2 хвилини з кожної.

Так рибу ви ще не готували! Через 10 хвилин хек та минтай не впізнають

Тепер відправляємо на рибу бурякову заправку. Тушимо під кришкою ще 6 хвилин на дуже маленькому вогні.

Без гарніру з цим рецептом можна обійтися. Подайте рибу з чорним хлібом та салатом із свіжих овочів.

Так рибу ви ще не готували! Через 10 хвилин хек та минтай не впізнають

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 2 з 5 )
Завантаження...