Сирний пиріг «Фрутті» з вершковим кремом і фруктами

Рецепт сирного пирога (тарта) з ніжним кремом і літніми фруктами. Активний час приготування – 20 хвилин.

Інгредієнти для тіста:

  • 90 гр вершкового масла;
  • 160 гр борошна;
  • 1 ст.л. соняшникової олії;
  • 3 ст.л. борошна;
  • 1 ст.л. цукру;
  • дрібка солі.

Інгредієнти для начинки:

  • 250 гр сирно-вершкового крему;
  • 150 гр жирних вершків;
  • 3 ст.л. цукрової пудри;
  • дрібка ванілі;
  • свіжі фрукти (персик, слива, черешня, нектарин).

Процес приготування

Розігрійте духовку до 200 ° С. Насипте борошно в миску.

Змішайте натерте на великій тертці вершкове масло, олію, воду і цукор. Доведіть суміш до кипіння, перемішайте.

Вилийте гарячу рідину на борошно і перемішайте лопаткою до однорідності.

Викладіть тісто в прямокутну форму для торта, розподіліть по дну лопаткою і випікайте 12-15 хвилин до золотистого кольору.

Приготуйте крем, збивши міксером вершковий сир з цукровою пудрою і ванільним цукром. Збиваючи сирну масу, додайте вершки.

Заповніть кремом тарталетку, викладіть на її поверхню фрукти і крем. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...