Сирне суфле з абрикосом – покроковий рецепт

Сирне суфле з абрикосом - рецепт приготування

Цей смачний десерт не витратить багато вашого часу, але подарує багато насолоди. Низькокалорійний десерт, який не зашкодить фігурі. Приготуйте і порадуйте рідних і близьких.

Складові:

  • Сир м’який знежирений – 300 грам
  • Молоко соєве (можна звичайне) – 80 мілілітрів
  • Підсолоджувач (я додала мед) – за смаком
  • Желатин – 10 грам
  • Абрикоси – 6 штук

Процес приготування:

1. Желатин розчиняємо в молоці і нагріваємо на плиті, але не кип’ятимо.

2. З 3 абрикос витягаємо кісточки і подрібнюємо в блендерній склянці.

3. Додаємо до абрикосів сир, підсолоджувач і желатинове молоко.

4. Добре подрібнюємо блендером.

5. Заливаємо в форму (краще всього силіконову). З решти 3 абрикос виймаємо кісточки і прикрашаємо зверху суфле.

6. Прибираємо в холодильник мінімум на 3 години, а краще всього на ніч. Смачного.

Rating
( No ratings yet )
Loading...