Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Приготуйте свинину в банці у власному соку та спеціях. Це дуже ароматний рецепт, а головне – супер-простий. Готове м’ясо можна зберігати без холодильника цілий місяць!

Складові:

  • свинина (лопатка, шия, окіст);
  • сіль – 20 гр. на кожний кг м’яса;
  • спеції за смаком (чорний та червоний перець, сушений часник);
  • лавровий лист;
  • часник.

М’ясо наріжте на великі шматки, які помістяться у літрові банки.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

З’єднайте всі сухі інгредієнти (сіль, спеції), обвалюйте м’ясо у спеціях.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Перекладіть м’ясо у банки. Додайте в кожну банку перець горошком (7-10 шт.), один лавровий лист і зубчик часнику.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Закрийте кришками.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Переставте банки в каструлю, дно якої устелено кухонним рушником. Залийте холодною водою по плечі, поставте на вогонь.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Після закипання вогонь зменшіть та варіть 3 години. Потім витягніть банки з води, накрийте рушником і залиште на ніч.

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

М’ясний сік затвердіє, стане, як желе. М’ясо можна зберігати в банках у сухому, темному місці аж до місяця. Воно дуже ніжне, соковите, ароматне – спробуйте, і вам сподобається!

Свинина в банці у власному соку та спеціях – рецепт, який показала бабуся

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...