Святкові печінкові рулети з начинкою

У смаженому вигляді печінка підходить швидше для швидкої вечері. До того ж пересушити її дуже просто. Але якщо трохи змінити рецепт, печінку можна поставити на святковий стіл. Готуємо закуску, ніжні печінкові млинці з начинкою.

Інгредієнти для печінкових млинців: 500 г курячої печінки, 1 яйце, 160 г борошна, 250 мл молока, чайна ложка солі, чорний перець за смаком, трохи соняшникової олії. Для начинки візьмемо 6 відварених яєць, пучок зеленої цибулі, сіль, 4 столові ложки майонезу.

Печінку перебиваємо блендером у однорідну масу. Додаємо сіль, чорний перець, розбиваємо в неї яйце та вливаємо молоко. Вводимо борошно, перемішуємо і отримуємо свого роду тісто, по густоті воно буде трохи густішим, ніж для звичайних млинців. Вливаємо до нього 4 столові ложки олії і знову перемішуємо. Розігріваємо на сковороді трохи олії та смажимо як звичайні млинці.

Святкові печінкові рулети з начинкою

Тепер підготуємо начинку: у глибоку миску ріжемо кубиками відварені яйця, шаткуємо до них зелену цибулю, додаємо майонез, солимо і перчимо, це вже за бажанням. Перемішуємо і начинка готова.

Святкові печінкові рулети з начинкою

Настав час зібрати закуску разом: на млинець викладаємо порцію начинки і згортаємо трубочками. Дайте їм просочитись у холодильнику і можна подавати до столу.

Святкові печінкові рулети з начинкою

Насичений смак цих трубочок, напевно, доречний до новорічного столу.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...