Святкові фаршировані яйця за 10 хвилин

Пам’ятаю, як мама на мій день народження наробила різних звірят із яєць. Кожна була зі своєю начинкою та індивідуальним смаком. Взагалі на той час святкові фаршировані яйця були частиною будь-якого застілля. Закуска хоч і проста, зате виглядає чудово. До того ж, на її приготування витрачалося 10–15 хвилин. Пора б згадати мамині рецепти.

Я вважаю, що найвищим ступенем винахідливості було нафарширувати білки спрощеним варіантом шуби. Кому хочеться максимальної подібності, той може додати до основних інгредієнтів картоплю та моркву. Але я раджу спробувати мій варіант закуски. Упевнена, вам не захочеться щось міняти.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 10 шт.
  • Філе оселедця – 3 шт.
  • Буряк – 2 шт.
  • Зелена цибуля – 1-2 шт.
  • Майонез – 2–3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Покроковий процес приготування:

Буряк добре вимийте і відваріть до готовності. Коли охолоне, очистіть та натріть на дрібній тертці.

Відваріть яйця круто. Розріжте їх вздовж на дві половини та видаліть жовтки. За бажанням можете додати в начинку.

З філе видаліть кісточки та наріжте його дрібними кубиками. Подрібніть зелену цибулю.

Змішайте буряк, цибулю та оселедці, заправте майонезом. Посолити і поперчити за смаком. Нафаршируйте половинки яєчних білків.

Прикрасьте яйця гілочками зелені. Такі фаршировані яйця можна подати по-іншому. Не додавайте оселедця в начинку, а наріжте його більшими шматочками і викладіть зверху. Бажаєте більше оригінальних закусок? Тоді шукайте їх на сайті!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...