Начинку для цього пирога можна робити будь-яку – і тоді він не набридне ніколи! Дуже смачний, простий і ситний пиріг із кабачка та картоплі – дайте йому шанс, і він стане ідеальною вечерею у вашій родині.
Складові:
- 4 кабачка;
- 1 велика картопля;
- 3 яйця;
- 100 гр. борошна;
- 100 гр. шинки/відвареної курки/ковбаси/грибів (на вибір);
- 100 гр. сиру;
- панірувальні сухарі;
- сіль та перець за смаком;
- соняшникова олія.
Натріть кабачки на тертці, посоліть, зачекайте, поки вони пустять сік. Добре відіжміть. Натріть на дрібній тертці велику картоплю і також відіжміть від зайвої вологи.
Сюди розбийте 3 яйця, трохи присоліть їх, поперчіть, перемішайте. Всипте 100 гр. борошна, розмішайте до однорідності.
Форму змастіть маслом, зверху присипте панірувальними сухарями. Викладіть половину кабачково-картопляної суміші, розподіліть ложкою.
Покладіть начинку: вона може бути будь-якою на ваш смак, але сир – обов’язковий!
Закрийте другою половиною овочевої суміші, з’єднайте краї майбутнього пирога ложкою. Зверху знову присипте панірувальними сухарями і злегка збризкайте олією. Відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 35 хвилин.
Наріжте на порційні шматочки та подавайте. Смачно, ситно, просто та доступно!