Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Безумовно, ці курячі котлети виходять ніжними та соковитими, як у ресторані. Крім того, рум’яна золотиста скоринка робить страву дуже ошатною. Багато подруг так і не можуть розкрити мій секрет. Гадають, що такого я додаю в м’ясо. Ділюсь з вами!

Необхідні продукти:

  • Куряча грудка – 600 г
  • Картопля – 600 г
  • Твердий сир – 400 г
  • Сіль – 10 г
  • Чорний перець (мелений) – 10 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 30 мл
  • Панірувальні сухарі – 150 г

Покроковий процес приготування:

Промийте та просушіть курячу грудку, наріжте її дрібним кубиком.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

До курки додайте сіль, перець та натертий на дрібній тертці сир.

Натріть картоплю на великій тертці і відіжміть, додайте до курки та сиру, перемішайте інгредієнти.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Наповніть пластикові пакети приготовленою масою, розрівняйте їх у пласти. Приберіть пакети на 3 години у морозильну камеру.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Вийміть заготовки для котлет із пакетів та наріжте їх порційними брикетами.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Занурюйте котлети спочатку в яйця, потім в панірувальні сухарі.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Обсмажуйте курячі котлети на розігрітій у соняшниковій олії сковороді з двох боків до готовності.

Соковиті курячі котлети з картоплею на сковороді

Готувати ці курячі котлети на сковороді дуже просто. Фарш не розсипається, не прилипає. Котлетки виходять рівними та симпатичними, як із картинки. На додаток я зазвичай подаю томатний або часниковий соус. Як думаєте, який підійде краще?

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...