Безумовно, ці курячі котлети виходять ніжними та соковитими, як у ресторані. Крім того, рум’яна золотиста скоринка робить страву дуже ошатною. Багато подруг так і не можуть розкрити мій секрет. Гадають, що такого я додаю в м’ясо. Ділюсь з вами!
Необхідні продукти:
- Куряча грудка – 600 г
- Картопля – 600 г
- Твердий сир – 400 г
- Сіль – 10 г
- Чорний перець (мелений) – 10 г
- Яйце – 3 шт.
- Соняшникова олія – 30 мл
- Панірувальні сухарі – 150 г
Покроковий процес приготування:
Промийте та просушіть курячу грудку, наріжте її дрібним кубиком.
До курки додайте сіль, перець та натертий на дрібній тертці сир.
Натріть картоплю на великій тертці і відіжміть, додайте до курки та сиру, перемішайте інгредієнти.
Наповніть пластикові пакети приготовленою масою, розрівняйте їх у пласти. Приберіть пакети на 3 години у морозильну камеру.
Вийміть заготовки для котлет із пакетів та наріжте їх порційними брикетами.
Занурюйте котлети спочатку в яйця, потім в панірувальні сухарі.
Обсмажуйте курячі котлети на розігрітій у соняшниковій олії сковороді з двох боків до готовності.
Готувати ці курячі котлети на сковороді дуже просто. Фарш не розсипається, не прилипає. Котлетки виходять рівними та симпатичними, як із картинки. На додаток я зазвичай подаю томатний або часниковий соус. Як думаєте, який підійде краще?