Соковита м’ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Соковиті, м’які пиріжки з великою кількістю начинки – справжня страва ресторанного рівня! А приготувати можна у домашніх умовах. Порадуйте своїх близьких найсмачнішою випічкою.

Інгредієнти:

  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Вода – 200 мл;
  • Молоко – 200 мл;
  • Дріжджі – 7 гр.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Борошно – 700 гр.;
  • Вершкове масло – 150 гр.;
  • М’ясо – 500 гр.;
  • Цибуля – 2-3 шт.;
  • Олія соняшникова – 50 мл;
  • Сіль, коріандр, зіра – по 1 ч. л.;
  • Жовток – 1 шт.;
  • Молоко – 2 ст. л.

У 200 мл води та молока розведіть сіль, дріжджі та яйце. Сюди ж всипте просіяне борошно. Замісіть м’яке тісто, яке не липне до рук. Сховайте у пакет, залиште на 40 хвилин.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Тісто розділіть на 16 шматочків. Кожен розкачайте у тонкий пласт. Змащуючи кожен шматочок розтопленим маслом, складіть його один на інший. Усього має бути дві стопочки по 8 шарів тіста в кожному. Відправтеу холодильник на 30 хвилин, щоб з тістом було легше працювати.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Тим часом підготуйте начинку. Цибулю та м’ясо наріжте дрібним кубиком. Заправте спеціями, сіллю, олією.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Дістаньте тісто із холодильника. Кожну із двох стопок розкачайте максимально, змастіть зверху вершковим маслом.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Скрутіть у рулет, защипніть край. Зробіть те саме з другим пластом тіста.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Кожен рулет розріжте на 10 рівних шматочків.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Усередині шайб пальцями зробіть виїмки для начинки. Наповніть тісто начинкою до країв. Защіпніть краї пальцями, переверніть «швом» вниз. Перекладіть на лист, змастіть зверху сумішшю з жовтка і 2 ст. л. молока.

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Запікайте у духовці при температурі 200 градусів протягом 35 хвилин. Це дуже смачно – обов’язково спробуйте і оцініть!

Соковита м'ясна випічка. Страва ресторанного рівня в домашніх умовах

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...