Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Традиційно, пироги з яблуками вважаються не найпростішою у приготуванні стравою. Але ми максимально прискоримо процес – до 20 хвилин. Яблука розташуємо на сковороді, а потім просто заллємо тістом.

Для приготування начинки нам знадобиться 2 яблука. До них візьмемо:

  • 300 грамів борошна
  • 3 яйця
  • 150 г цукру (можна менше, дивіться за смаком)
  • 16 грамів розпушувача
  • 80 мілілітрів олії
  • 100 мілілітрів молока

Для аромату додамо чайну ложку кориці.

Підготуємо тісто. Спочатку з’єднаємо цукор та яйця: розмішуємо до однорідної маси. Потім сюди ж по черзі додаємо олію та молоко. Борошно на завершальному етапі, його попередньо змішуємо з розпушувачем і просіюємо в основу. У результаті тісто має бути рідким, інакше воно погано розподілиться на яблуках.

Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Переходимо до яблук. Очищаємо їх від шкірки з серцевиною і ріжемо часточками. Змащуємо сковороду олією, висипаємо на неї корицю, а потім укладаємо яблука.

Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Заливаємо яблука тістом, закриваємо кришкою сковороду і чекаємо 20 хвилин.

Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Готовий пиріг виходить повітряний, соковитий і пишний, немов із духовки. Але ми її навіть не вмикали!

Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Дивіться яка краса виходить у розрізі!

Смажимо яблука, заливаємо тістом і пиріг готовий вже за 20 хвилин

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...