Смачний овочевий салат «Родзинка» з недорогих інгредієнтів

Салат «Родзинка» – це смачний овочевий салат, який готується з недорогих інгредієнтів. Заправляти готову закуску можна майонезом або ж сметаною. Крім перерахованих нижче інгредієнтів в салат сміливо можна додати ще якісь добавки, наприклад, чорнослив, фініки, подрібнені горішки (грецькі або арахіс).

Сир можна взяти копчений або звичайний плавлений. Маринований огірок не повинен бути занадто кислим, інакше смак готового салату вийде таким же. Буряк варто купувати не надто великий за розміром, в ідеалі він повинен бути в діаметрі не більше ніж 10 сантиметрів. Якщо ж він взагалі дрібний, то це просто ідеально, так як саме такий овоч найбільш солодкий і соковитий на смак. Буряк для приготування салату потрібно запекти в духовці. Можна його загорнути попередньо в фольгу, а можна запікати і так.

Інгредієнти:

  • Буряк – 1 шт.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Маринований огірок – 1 шт.
  • Ковбасний сир копчений (або 2 плавлених сирка) – 120 г.
  • Майонез – 1 ст. л.

Приготування салату «Родзинка»:

1. Яйця викласти в ківш, залити їх теплою водою і поставити на піч. Після повного закипання води, зменшити вогонь. Варити яйця 7 хвилин. Потім охолодити їх, залити холодною водою, очистити і натерти на дрібній тертці.

2. Буряк відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 60 хвилин. Запечений буряк очистити і натерти на грубій терці.

3. Маринований огірок нарізати дрібними кубиками.

4. Ковбасний сир натерти на великій або дрібній тертці.

5. Викласти всі інгредієнти в миску.

Смачний овочевий салат «Родзинка» з недорогих інгредієнтів

6. Додати майонез або сметану.

7. Все добре перемішати. Перекласти салат на гарну тарілку, зверху покласти гілочку зелені і подати до столу!

Смачний овочевий салат «Родзинка» з недорогих інгредієнтів

Rating
( No ratings yet )
Loading...