Смачний яблучний пиріг на молоці для сімейного чаювання

Домашня випічка безумовно не зрівняється з покупної. Чого лише вартий аромат, який доноситься з кухні. Пропонуємо вам спекти приголомшливо смачний пиріг, який дуже легко і швидко готується. Чудовий варіант для тих господинь, які не люблять довгий час проводити на кухні. Ароматний, великий, ніжний і мега апетитний. Їсти його – одне задоволення.

Необхідні інгредієнти

  • 350 гр борошна
  • 4 яблука
  • 4 яйця
  • 350 мл молока
  • 200 гр цукрового піску
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 100 мл соняшникової олії
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • дрібка солі

В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, цукровий пісок і ванільний цукор. Використовуючи міксер, збиваємо все в білу піну.

Після чого вливаємо сюди молоко і соняшникову олію. Добре все перемішуємо.

Потім в іншу ємність просіюємо борошно, розпушувач і сіль. Перемішуємо все і відправляємо в підготовлену масу. Замішуємо тісто. В результаті воно повинно бути схожим на густу сметану.

Тепер очищаємо від шкірки яблука і вирізаємо серцевини. Потім нарізаємо їх тонкими часточками.

Беремо форму для випічки і змащуємо її маслом. Після чого викладаємо половину підготовлених яблук. Заливаємо тістом і викладаємо другу частину яблук.

Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, випікатися до рум’яного кольору. Готовність пирога перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готову випічку і залишаємо остигати. Потім посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаювання.

Rating
( No ratings yet )
Loading...