Смачний і ситний салат «Сеньйора» з печінкою і грибами. Всі гості дуже хвалять його

Існує величезна кількість самих різних салатів. Але мені найбільше до душі страва під назвою “Сеньйора” – смачна і ситна, яка виглядає ефектно і, що важливо, готується дуже просто. А якщо його на стіл подати, то можна не сумніватися, що всі гості його оцінять і похвалять потім кулінарні здібності господині.

Щоб приготувати цей апетитний салат, нам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • 300 грам курячої печінки;
  • ріпчаста цибулина;
  • 400 грам печериць;
  • 100 грам картоплі;
  • 3 яйця;
  • 3 солоних огірка;
  • кілька стебел петрушки;
  • 100 мл майонезу;
  • чайна ложечка гірчиці;
  • столова ложка соняшникової олії;
  • сіль і перець.

І в першу чергу обсмажуємо печінку на соняшниковій олії по пару хвилин з обох сторін, потім накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо її ще 3 хвилини, після чого знімаємо і охолоджуємо. В цей час ставимо варити картоплю, чистимо цибулю, а потім ріжемо гриби тоненькими пластинками, цибулю – четвертинками, огірки і яйця – кубиками, а коли картопля звариться, чистимо її і натираємо на грубій терці.

Далі обсмажуємо в сковорідці гриби пару хвилин, потім до них додаємо цибулю, сіль і перець, все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.

Після цього подрібнюємо петрушку і нарізаємо тоненькими смужками печінку, і всі підготовлені інгредієнти складаємо у велику миску. І в кінці лише готуємо приправу з майонезу, гірчиці і пари дрібок перцю, якими заправляємо салат, щоб його перемішати і тут же подавати до столу.

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...